1. slaapplek
  2. Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM

Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM

Kleur

Grijs

Materiaal

Schuim

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM

Het Trixie Vitaal Orthopedisch Kussen Taupe / Lichtgrijs is het perfecte kussen voor jouw trouwe viervoeter. Met een afmeting van 80 x 50 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor je hond om comfortabel te liggen en te rusten. Het kussen is ontworpen met de orthopedische behoeften van je hond in gedachten, waardoor het een ideale keuze is voor honden met gewrichtsproblemen, artritis of ouderdomsverschijnselen. Dit kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en duurzaam zijn. De taupe en lichtgrijze kleuren geven een stijlvolle uitstraling aan het kussen, waardoor het perfect past bij elk interieur. Het kussen heeft een dikke vulling die zorgt voor optimale ondersteuning en drukverlichting, waardoor je hond comfortabel kan liggen zonder pijn of ongemak. Daarnaast is het Trixie Vitaal Orthopedisch Kussen ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Het heeft een afneembare hoes die in de wasmachine kan worden gewassen, waardoor het kussen altijd fris en schoon blijft. Investeer in het welzijn van je hond en geef hem het comfort dat hij verdient met het Trixie Vitaal Orthopedisch Kussen Taupe / Lichtgrijs. Je hond zal je dankbaar zijn voor deze heerlijke rustplaats.

Veelgestelde vragen over de Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM

De Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 50 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM is gemaakt van Schuim. De vulling bestaat uit Schuim.

De Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM is te koop in het Grijs.

De Trixie Vitaal Orthopedische Kussen Taupe/Lichtgrijs 80 X 50 CM heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens