1. slaapplek
  2. Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs

Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 90 cm en breedte van 60 tot 110 cm, 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs

Kleur

bruin

Materiaal

Eco-leer

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs

De Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm is een absoluut meesterwerk voor jouw trouwe viervoeter. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 110 cm biedt deze mand het ultieme comfort en gemak voor grote hondenrassen. Maar het is niet alleen de grootte die indruk maakt, deze hondenmand is ook verkrijgbaar in vier prachtige kleuren - Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs. Zo kun je de perfecte match vinden voor jouw interieur en tegelijkertijd je harige vriend een luxueuze rustplek bieden. Wat deze hondenmand echt bijzonder maakt, is de orthopedische eigenschap. De mand is speciaal ontworpen om de gewrichten en botten van je hond te ondersteunen en te beschermen. Met zijn hoogwaardige Structuro Leder materiaal biedt deze mand een optimale ondersteuning en verlichting van drukpunten, waardoor het ideaal is voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. Bovendien garandeert de uitstekende kwaliteit van deze mand een zeer lange levensduur, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je harige vriend jarenlang van zijn comfortabele rustplek kan genieten. Trakteer je hond op het beste met de Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm!

Veelgestelde vragen over de Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs

De Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 90 cm lengte en 60 tot 110 cm, 110 cm en groter breedte.

De Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs is gemaakt van Eco-leer. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs is te koop in het bruin.

De Dog's Lifestyle Orthopedische Hondenmand Structuro Leder XL 110cm ook in Taupe, Cognac, Antraciet en Lichtgrijs heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens