1. slaapplek
  2. Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer

Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Foam | Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer

Dit Huggles Onyx hondenkussen is het perfecte orthopedische hondenbed voor jouw trouwe viervoeter. Met een indrukwekkende lengte van 100 cm biedt dit hondenbed voldoende ruimte voor jouw harige vriend om uit te strekken en zich comfortabel te voelen. Het gebruik van hoogwaardig kunstleer zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar maakt het kussen ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Wat dit hondenbed echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een laag memory-foam, ook wel bekend als traagschuim. Dit innovatieve materiaal vormt zich naar het lichaam van je hond en biedt optimale ondersteuning. Het vermindert de druk op de rug, nek, schouders en heupen, waar vaak fysieke klachten ontstaan bij honden. Of je nu een jonge pup hebt die je wilt beschermen tegen gewrichtsaandoeningen, of een oudere hond met bestaande gewrichtsproblemen, dit orthopedische hondenbed is de ideale oplossing. Geef jouw trouwe metgezel het comfort en de ondersteuning die hij verdient met dit Huggles Onyx hondenkussen. Niet alleen zal hij genieten van zijn eigen plekje om te rusten en te ontspannen, maar je zult ook de voldoening hebben dat je hem de beste zorg biedt. Kies voor dit orthopedische hondenbed en geef jouw hond een goede nachtrust en welzijn gedurende vele jaren.

Veelgestelde vragen over de Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer

De Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer is gemaakt van Kunstleer. De vulling bestaat uit Foam | Traagschuim.

De Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer is te koop in het Zwart.

De Huggles Onyx Hondenkussen Orthopedisch Hondenbed Hondenmand L 100cm Kunstleer heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens