1. slaapplek
  2. maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium

maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium, een slaapplek voor met een lengte van 63.50 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium

Geef jouw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met het maxxpro Hondenbed op Pootjes. Dit hondenbed biedt niet alleen een knusse en afgezonderde ruimte voor jouw geliefde dier, maar zorgt ook voor een goede ventilatie dankzij de handige pootjes aan de onderkant. Hierdoor kan jouw hond zich volledig ontspannen zonder oververhit te raken, vooral tijdens warme zomerdagen. Dit hondenbed is speciaal ontworpen voor honden van gemiddeld formaat en kan een gewicht tot 30 kg dragen. Het is dus perfect geschikt voor rassen zoals de Samojeed, Engelse Setter of Labrador. Het bed wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je het eenvoudig kunt meenemen op vakantie of tijdens een weekendje weg. Het maxxpro Hondenbed op Pootjes is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De zachte kussens bieden optimale ondersteuning voor de gewrichten en zorgen ervoor dat jouw hond heerlijk kan wegdromen. Bovendien is het hondenbed gemakkelijk schoon te maken, waardoor het altijd fris en hygiënisch blijft. Geef jouw trouwe metgezel het beste met het maxxpro Hondenbed op Pootjes. Jouw hond zal dol zijn op zijn eigen plekje waar hij zich kan terugtrekken en genieten van ultieme ontspanning. Bestel nu en geef jouw hond het comfort dat hij verdient!

Veelgestelde vragen over de maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium is maat M, geschikt voor en meet 63.50 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium is te koop in het Grijs.

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 30 KG Medium heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens