1. slaapplek
  2. Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine)

Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine)

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine), een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van Tot 40 cm, 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine)

Kleur

Cooper

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine)

Royalty Pets DPD-005S.490: Hondenmand - Cooper (Kleine) Royalty Huisdieren zijn van mening dat uw hond het beste verdient en de belofte maakt uw vriendelijke metgezel gelukkig. Introductie van het hondenbed - Cooper van Royalty Pets, een getuft vierkant bedekt schuimmiddenkussen overladen met pluche die je huisdieren echt zullen verwennen. Het ontwerp van een traditioneel plat kussen met toegevoegde veiligheid en comfort zorgt ervoor dat uw hond optimaal kan genieten van zijn rust. Dit hondenbed maakt gebruik van hoogwaardige stof die genadevol gestikt is voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het kussen langdurig gebruikt kan worden. Onze uniek ontworpen matrashoes is wasbaar in de machine, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. Dit hondenbed biedt niet alleen zacht comfort en gezelligheid, maar heeft ook veel gezondheidsvoordelen. Het dikke kussen ondersteunt de gewrichten en drukpunten van uw hond, wat vooral gunstig is voor honden met artritis, herstellende honden na een operatie of honden met mobiliteitsproblemen. Daarnaast is het bed handig om op te stappen en geschikt voor elke slaaphouding, zodat uw hond de beste ontspannen slaap en rust kan ervaren. Maak uw hond blij en laat ze onze heerlijke liefde en zorg ervaren met dit comfortabele en zware bed voor huisdieren. Het stijlvolle ontwerp van de Cooper hondenmand voegt ook een v.

Veelgestelde vragen over de Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine)

De Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine) is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 60 cm lengte en Tot 40 cm, 40 tot 50 cm breedte.

De Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine) is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine) is te koop in het Cooper.

De Royalty Pets Hondenmand Cooper (Kleine) heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens