1. slaapplek
  2. Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond

Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond, een slaapplek voor met een lengte van 89 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond

Kleur

grijs | zwart

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond

Het Beeztees Eco Vetbed Bench Lox Grijs/Zwart van 89 cm is een duurzaam vetbed dat perfect is voor degenen die hun hond willen verwennen. Dit eco-vriendelijke bed is gemaakt van vezels die voor 100% gerecycled polyester zijn gebruikt. Het vetbed heeft een antislip onderkant, waardoor het stevig op zijn plaats blijft liggen en niet gemakkelijk verschuift. Dit veelzijdige product past perfect in een bench, maar kan ook los worden gebruikt of gemakkelijk worden meegenomen. De zachte stof zorgt ervoor dat uw hond comfortabel kan liggen en genieten van zijn rustmomenten. Bovendien is het Beeztees Eco Vetbed Bench Lox Grijs/Zwart eenvoudig te reinigen en kan het in de wasmachine worden gewassen op 60 graden. Met afmetingen van 89 x 60 cm biedt dit vetbed voldoende ruimte voor uw trouwe viervoeter om te ontspannen en te genieten van zijn eigen comfortabele plekje. Geef uw hond het beste met het Beeztees Eco Vetbed Bench Lox Grijs/Zwart en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond is maat , geschikt voor en meet 89 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond is te koop in het grijs | zwart.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 89 cm Hond heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens