1. slaapplek
  2. Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm

Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm, een slaapplek voor met een lengte van 79 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm

Kleur

grijs

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm

KATVRIENDELIJK COMFORT: Met het Navaris kattenkussen geef je jouw kat een comfortabele plek om te ontspannen, waar je ook bent. Of het nu thuis is, in de auto, op reis of in een bench, dit ligkussen zorgt ervoor dat jouw kat altijd kan genieten van een heerlijke rustplaats. GEMAK ONDERWEG: Dit kattenligkussen is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor gebruik in benches, reismanden en andere dierenverblijven. Zo kan jouw kat altijd genieten van hetzelfde comfort, zelfs als je onderweg bent. KLEIN MAAR KRACHTIG: Het kattenkussen van Navaris is gemaakt van hoogwaardig 100% polyester materiaal. Het is speciaal ontworpen voor katten en heeft een afmeting van 79 x 48 cm. Ondanks zijn compacte formaat is dit kussen licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. ONDERHOUDSVRIENDELIJK: Dankzij het handwasbare materiaal is het kattenkussen eenvoudig schoon te maken. Als het nodig is, kun je het gewoon met de hand wassen en laten drogen. Zo blijft het kussen altijd fris en schoon voor jouw kat. Laat jouw kat genieten van ultiem comfort, waar je ook bent, met het Navaris kattenkussen. Perfect voor op reis, in de auto, in de bench of gewoon thuis.

Veelgestelde vragen over de Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm is maat , geschikt voor en meet 79 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm is te koop in het grijs.

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 79 x 48 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens