1. slaapplek
  2. Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Kleur

Groen

Materiaal

Schuim | Gerecycled Plastic

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Ontdek het Rexproduct hondenkussen, een milieuvriendelijk en comfortabel kussen voor honden en katten! Dit kussen heeft een innovatieve vulling gemaakt van SOFTPET-schuim, dat volledig is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Niet alleen is dit revolutionaire gerecyclede schuim anti-allergeen, het bevat ook geen schadelijke stoffen en is bestand tegen het zweet en speeksel van je huisdier. Het dierenkussen is van uitstekende kwaliteit en heeft een zachte buitenhoes die heerlijk aanvoelt. Daarnaast kan de hoes gewassen worden en is het kussen zeer krasbestendig. Het honden- en kattenbed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd het perfecte kussen kunt vinden voor jouw viervoeter. Geef je huisdier het comfort dat het verdient met het Rexproduct hondenkussen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en het welzijn van je geliefde huisdier.

Veelgestelde vragen over de Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 60 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet is gemaakt van Schuim | Gerecycled Plastic. De vulling bestaat uit Schuim.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet is te koop in het Groen.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 70 CM 0 tot 80 kg SoftPet heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens