1. slaapplek
  2. PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072

PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072

Onze grijze PawHut hondenbank, genaamd D04-072, is de ideale plek voor jouw smaakvolle viervoeter om uit te rusten en te slapen. Deze comfortabele rustplaats is prachtig afgewerkt en heeft een stevig houten onderstel. Het is bekleed met zachte stof en voorzien van een gezellige laag flanel, terwijl de buitenkant is gemaakt van duurzaam PVC. Het afneembare kussen heeft een knuffelzachte hoes die gemakkelijk kan worden verwijderd en apart kan worden gewassen, zodat jouw geliefde huisdier altijd kan genieten van een schoon en hygiënisch bed. Daarnaast is deze hondenbank ook praktisch, want het heeft een handige achterzak waar je lekkernijen of het favoriete speelgoed van je hond kunt bewaren, binnen handbereik. De PawHut hondenbank heeft een stabiel houten frame, zachte bekleding, een behaaglijke hoes en een slijtvaste buitenkant. Het afneembare kussen is gemaakt van zacht flanel en heeft een hoes van PVC. De kussensloop kan worden verwijderd en gewassen, waardoor het onderhoud van de hondenbank eenvoudig is. Bovendien is deze bank ruimtebesparend en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De stabiele kunststof poten zorgen voor een goede stabiliteit en de achterzak biedt extra opbergruimte voor snacks en speelgoed. De totale afmetingen van de.

Veelgestelde vragen over de PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072

De PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072 is te koop in het .

De PawHut Hondenbank hondenzetel hondensofa hondenbed hondenmat kat kussen gepolsterd D04-072 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens