1. slaapplek
  2. Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes

Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 108 cm en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes

Kleur

Naturel

Materiaal

Hout

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes

De Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes is de perfecte slaapplek voor jouw trouwe viervoeter. Deze unieke hondenmand is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een elegant design dat naadloos in elk interieur past. Met een afmeting van 70 x 100 cm biedt deze mand voldoende ruimte voor honden van verschillende groottes. Deze hondenmand is niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. De mand is voorzien van pootjes, waardoor de hoogte van de mand 35 cm is. Hierdoor heeft jouw hond een verhoogde slaapplek die hem beschermt tegen koude vloeren en tocht. De instaphoogte van de mand is 20 cm, waardoor het gemakkelijk is voor jouw hond om in en uit de mand te stappen. Daarnaast is de Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes ook erg duurzaam. Het hout is stevig en gaat lang mee, zodat jouw hond jarenlang kan genieten van zijn comfortabele slaapplek. Geef jouw trouwe viervoeter het beste met deze prachtige hondenmand die zowel comfort als stijl biedt. Haal de Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes in huis en geef jouw hond een plek waar hij zich echt thuis voelt.

Veelgestelde vragen over de Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes

De Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 108 cm lengte en breedte.

De Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes is gemaakt van Hout. De vulling bestaat uit .

De Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes is te koop in het Naturel.

De Houten Hondenmand Luna 70 x 100 cm Op Pootjes heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens