1. slaapplek
  2. Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium

Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 58 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester | Nylon | Textiel

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium

Met de Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde haal je het ultieme comfort in huis voor jouw trouwe viervoeter. Dit matras is speciaal ontworpen om jouw hond een heerlijke ligplaats te bieden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is dit hondenmatras perfect voor middelgrote honden. Het Scruffs Chester Hondenmatras is gemaakt van een 100% gerecyclede polyester vulling, waardoor het niet alleen zacht is, maar ook bijdraagt aan een betere demping en verbeterde duurzaamheid tijdens het wassen. Je kunt dit matras gemakkelijk schoonmaken in de wasmachine, waardoor het altijd fris en hygiënisch blijft. Een belangrijk kenmerk van dit hondenmatras is de anti-slip onderzijde. Hierdoor blijft het matras stevig op zijn plek liggen en voorkomt het verschuiven, zelfs als jouw actieve hond erop springt en speelt. Dit maakt het matras niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar ook handig voor in de auto. Geef jouw hond de luxe en comfort die hij verdient met het Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde. Hij zal er dol op zijn en zijn favoriete plekje in huis niet meer willen verlaten!

Veelgestelde vragen over de Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium

De Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 58 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium is gemaakt van Polyester | Nylon | Textiel. De vulling bestaat uit Polyester.

De Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium is te koop in het Multi.

De Scruffs Chester Zachte Hondenmatras met Anti-Slip Onderzijde of in M of L Kleur: Maat: Medium heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens