1. slaapplek
  2. Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm

Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 90 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm

De Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm is de ideale slaapplek voor jouw trouwe viervoeter. Met zijn unieke driezijdige ontwerp biedt deze hondenmat niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een ongekend comfortabele nestruimte. Je lieve honden en katten zullen dol zijn op het pluche oppervlak van deze mat, gemaakt van warm en luchtig materiaal. Maar dat is niet alles! Deze hondenmat is ook nog eens voorzien van een waterdichte voering, waardoor hij perfect is om te gebruiken als beschermkleed. Geen zorgen meer over hondenplas of water dat gemorst wordt. Plaats deze mat eenvoudig op de vloer, bank, hondenbench of autostoel en geniet van de extra bescherming en comfort voor je harige vriend. Met een afmeting van 90 x 80 cm biedt deze hondenmat voldoende ruimte voor honden van verschillende groottes. Of je nu een kleine chihuahua of een grote labrador hebt, deze mat past bij elke hondenbehoefte. Geef je huisdier het beste van het beste met de Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm.

Veelgestelde vragen over de Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm

De Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 90 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm is te koop in het Grijs.

De Topmast Hondenmat Comfy Hondenmand Donut Hondenbed Hondendeken Bank 90 x 80 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens