1. slaapplek
  2. Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm

Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Riet

Maat

One size

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm

Met de Beeztees Fietsmand met draadkap kun je samen met je trouwe viervoeter genieten van een ontspannen fietstocht. Deze fietsmand is speciaal ontworpen om eenvoudig aan de voorkant van je fiets te bevestigen met behulp van handige haken. Hierdoor kan je hond comfortabel plaatsnemen en meekijken terwijl jij de pedalen rondtrapt. De draadkap van de mand biedt extra veiligheid, zodat je hond niet zomaar uit de fietsmand kan springen. De Beeztees Fietsmand met draadkap is niet alleen veilig, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou en je hond past. De afmetingen van de mand zijn 43x34x44 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor je hond om comfortabel te zitten of liggen tijdens de fietstocht. Met deze fietsmand kun je zonder zorgen op pad gaan, wetende dat je hond veilig en comfortabel met je meereist. Dus trek eropuit en geniet samen van de frisse lucht en het avontuur op de fiets, terwijl je hond gezellig meekijkt vanuit zijn eigen beschermde plekje in de Beeztees Fietsmand met draadkap.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm

De Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm is maat One size, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 120 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm is gemaakt van Riet. De vulling bestaat uit .

De Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm is te koop in het Zwart.

De Beeztees Fietsmand+Draadkap - 43x34x44 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens