1. slaapplek
  2. Tempexkorrels à 35 L

Tempexkorrels à 35 L

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Tempexkorrels à 35 L, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Tempexkorrels à 35 L

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Zuil

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de Tempexkorrels à 35 L

De Tempexkorrels à 35 L zijn een essentiële aanvulling op het arsenaal van elke hondenbezitter. Met deze zak vol hoogwaardige tempexkorrels kunt u moeiteloos de hondenkussens van uw harige vrienden bijvullen. Het biedt een comfortabele en ondersteunende ondergrond waar uw trouwe metgezel dol op zal zijn. Deze tempexkorrels zijn speciaal ontworpen om langdurig veerkrachtig te blijven, waardoor ze de perfecte vulling zijn voor hondenkussens. Ze zijn lichtgewicht en zorgen voor een optimale luchtcirculatie, wat resulteert in een verhoogd comfort voor uw huisdier. Bovendien zijn ze duurzaam en bestand tegen slijtage, zodat uw hondenkussen zijn vorm behoudt, zelfs na langdurig gebruik. Met 35 liter tempexkorrels kunt u meerdere kussens bijvullen en ervoor zorgen dat uw harige vrienden altijd kunnen genieten van een zachte en ondersteunende slaapplaats. Of het nu gaat om een middagdutje of een goede nachtrust, deze tempexkorrels zorgen ervoor dat uw hond altijd in de wolken is. Verwen uw huisdier met het beste comfort en kies voor de Tempexkorrels à 35 L!

Veelgestelde vragen over de Tempexkorrels à 35 L

De Tempexkorrels à 35 L is maat , geschikt voor en meet lengte en Tot 40 cm breedte.

De Tempexkorrels à 35 L is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Tempexkorrels à 35 L is te koop in het Wit.

De Tempexkorrels à 35 L heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens