1. slaapplek
  2. Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm

Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm

Kleur

bruin

Materiaal

Nylon

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm

Als je op zoek bent naar het perfecte comfortabele rustplekje voor je trouwe viervoeter, dan is dit Hondenkussen de ideale keuze! Dit wasbare hondenmandje is geschikt voor zowel kleine als grote honden en biedt een zachte en knusse slaapplek. Met afmetingen van 60*50*14cm is dit hondenkussen ruim genoeg voor jouw harige vriend om zich volledig uit te strekken en te ontspannen. Dit hondenkussen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het is verkrijgbaar in een neutrale kleur die gemakkelijk in elk interieur past. De zachte stof voelt heerlijk aan en zorgt ervoor dat jouw hond zich meteen thuis voelt. Het mandje is wasbaar, wat betekent dat je het gemakkelijk schoon kunt houden en altijd een frisse slaapplek voor je hond kunt bieden. Let op: vanwege de verschillende weergave- en lichteffecten kan de werkelijke kleur van het hondenkussen enigszins afwijken van de kleur op de foto. Maar maak je geen zorgen, de kwaliteit en het comfort blijven onveranderd! Geef je trouwe metgezel het comfort dat hij verdient met dit zachte en wasbare hondenkussen. Bestel nu en geef je hond de perfecte slaapplek waar hij dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm is maat M, geschikt voor en meet 60 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm is te koop in het bruin.

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, M-60*50*14cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens