1. slaapplek
  2. Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond

Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 55 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond

Kleur

Bruin

Materiaal

Katoen | Polyester | Traagschuim

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond

Een fantastisch bed voor uw huisdier! De Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond is als een gigantische donut en ziet er zo lekker uit dat uw huisdier het wel zou willen opeten. Het ronde ligvlak van maar liefst Ø 55 cm biedt veel ruimte voor kleine bontballetjes en zal het hart van uw honden en katten sneller laten kloppen. Maar dit bed is niet alleen mooi om te zien, het biedt ook een speciale comfortabele plek om te rollen. Soms wil uw lieveling gewoon lekker opkrullen en dromen van worstjes en ballen. Dankzij de extra zachte PP-vulling en de traagschuimelementen in de vulling, biedt dit bed ideale omstandigheden voor deze momenten van ontspanning. Natuurlijk wilt u dat uw huisdier 100% tevreden is met zijn nieuwe bed, daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde materialen gebruikt. De buitenkant van dit hondenbed is gemaakt van slijtvaste imitatielijnen, terwijl het ligvlak is gemaakt van comfortabele pluche stof. Zo kan uw huisdier genieten van ultiem comfort. En om te voorkomen dat het bed door uw huis glijdt wanneer uw hond een sprongetje maakt, is de onderkant voorzien van anti-slipnoppen. Zo blijft het bed stevig op zijn plek, zelfs tijdens de meest speelse momenten. Uw huisdier zal dol zijn op zijn nieuwe Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond en u zult genieten van.

Veelgestelde vragen over de Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond

De Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond is maat One size, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 55 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond is gemaakt van Katoen | Polyester | Traagschuim. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond is te koop in het Bruin.

De Hoppa! Dierenbed - Katoen/Traagschuim Rond heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens