1. slaapplek
  2. Trixie koelmat lichtblauw

Trixie koelmat lichtblauw

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Trixie koelmat lichtblauw, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 40 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Trixie koelmat lichtblauw

Kleur

lichtblauw

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Trixie koelmat lichtblauw

De Trixie Koelmat Lichtblauw van 40 x 30 cm is de perfecte oplossing om jouw hond koel te houden op warme dagen. Met deze mat hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting! Wanneer de temperatuur stijgt, begint de mat te koelen zodra jouw hond erop gaat liggen. Op deze manier wordt de lichaamstemperatuur van jouw trouwe viervoeter op warme dagen optimaal gereguleerd. De mat is gemaakt van hoogwaardig polyester met een nylon-look en heeft een leuke print. De Trixie Koelmat Lichtblauw heeft geen extra koeling door stroom of water nodig, waardoor het gebruik ervan super eenvoudig is. Zodra jouw hond even van de mat af gaat, kan deze direct opnieuw worden gebruikt. De mat is niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar kan ook worden gebruikt in manden, hondenhokken of zelfs in de auto. Met deze handige koelmat van Trixie hoef je je geen zorgen te maken over de warmte en kan jouw hond altijd genieten van een aangenaam en koel plekje.

Veelgestelde vragen over de Trixie koelmat lichtblauw

De Trixie koelmat lichtblauw is maat S, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 40 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Trixie koelmat lichtblauw is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Trixie koelmat lichtblauw is te koop in het lichtblauw.

De Trixie koelmat lichtblauw heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens