1. slaapplek
  2. CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 90 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Kleur

Grijs | Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

Dit hondenkussen, met een afmeting van 90 x 55 cm, is niet alleen geschikt als ligplek voor jouw trouwe viervoeter, maar kan ook gebruikt worden als benchkussen of zelfs als hondenbed. Het is multifunctioneel en past perfect bij de behoeften van jouw hond. Het CozySense orthopedisch hondenkussen is speciaal ontworpen om de gewrichten en botten van jouw hond optimaal te ondersteunen. Het biedt de juiste hoeveelheid stevigheid en zachtheid, zodat jouw hond automatisch een goede houding aanneemt tijdens het rusten. Dit helpt pijn en stijfheid te verminderen en vergroot het comfort van jouw viervoeter. Met dit hoogwaardige hondenkussen geef je jouw hond de ultieme slaapervaring. Het kussen is gemaakt van duurzame materialen die zacht aanvoelen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Het heeft ook een stijlvol ontwerp dat naadloos past bij elk interieur. Jouw hond zal zich gegarandeerd op zijn gemak voelen en heerlijk kunnen ontspannen op dit CozySense orthopedisch hondenkussen.

Veelgestelde vragen over de CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 90 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank is te koop in het Grijs | Zwart.

De CozySense® Orthopedisch Hondenkussen Hondenkussen 90 x 55 cm Ook Geschikt als Benchkussen Hondenbed Hondenkussen Bank heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek | Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens