1. slaapplek
  2. Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm

Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm, een slaapplek voor met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm

Kleur

Taupe | Bruin | Kiezel

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Acryl

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm is de perfecte aanvulling op jouw huisdierenslaapplaats. Met deze losse hoes kun je het hondenkussen behandelen als je eigen dekbed! Lex en Max begrijpt dat het belangrijk is om een schone en frisse slaapomgeving te bieden voor je harige vriend, daarom bieden ze losse hoezen aan voor al hun hondenkussens. Deze losse hoes is speciaal ontworpen voor het rechthoekige hondenkussen en heeft een prachtige taupe/kiezelkleur die naadloos past in elk interieur. Met een afmeting van 100x70cm biedt het voldoende ruimte voor je trouwe metgezel om comfortabel te rusten. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het grote voordeel van het hebben van meerdere hoezen is dat je de ene hoes kunt wassen in de wasmachine terwijl er al een schone frisse hoes om het kussen zit. Zo kun je ervoor zorgen dat je hond altijd een schone en hygiënische slaapplek heeft. De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en comfortabel voor jouw trouwe viervoeter. Voeg deze losse hoes toe aan je collectie en geef je hondenkussen een nieuwe en verfrissende look!

Veelgestelde vragen over de Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm is maat , geschikt voor en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Acryl.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm is te koop in het Taupe | Bruin | Kiezel.

De Lex Max Happy Feet Losse hoes voor hondenkussen Rechthoek Taupe/Kiezel 100x70cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens