1. slaapplek
  2. Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS

Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 56 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS

Kleur

Creme

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Fiber

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS

Het Topmast Hondenbed Molly is perfect voor jouw harige vriend na een dag vol avontuur en beweging. Dit innovatieve en veelzijdige hondenbed biedt het ultieme comfort en ontspanning voor je trouwe metgezel. Het zachte, stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je hond zich helemaal kan laten gaan en genieten van een welverdiende rust. Dit hondenbed is ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten. Het biedt een luxe ondersteuning dankzij de volumineuze vulling. Je hond zal comfortabel kunnen rusten en ontspannen, ongeacht het seizoen. Of het nu zomer of winter is, dit hondenbed zorgt ervoor dat je viervoeter zich altijd op zijn gemak voelt. Bovendien ontvang je bij aankoop van het Topmast Hondenbed Molly niet één, maar twee bedden! Dit betekent dat je niet alleen je hond kunt verwennen met een comfortabel bed, maar ook een reserve-exemplaar hebt voor het geval dat. Zo kun je ervoor zorgen dat je harige vriend altijd een plek heeft om te rusten en te ontspannen, waar hij ook is. Het Topmast Hondenbed Molly is de perfecte keuze voor elke hondenliefhebber die het beste voor zijn trouwe metgezel wil.

Veelgestelde vragen over de Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS

De Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 56 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Fiber.

De Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS is te koop in het Creme.

De Topmast Hondenbed Dierenmand Dierenkussen Molly Nature 56 x 46 x 16 cm 1 + 1 GRATIS heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens