1. slaapplek
  2. WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm

WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Nylon

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Dons

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm

De WRPC Donut Hondenmand is een zacht en luxe hondenkussen dat zeker de aandacht van jouw huisdier zal trekken. Met zijn fluffy textuur en donutvormig ontwerp, biedt dit hondenbed een comfortabele en knusse plek voor jouw harige vriend om te rusten en te ontspannen. Dit hondenkussen is wasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is en langdurig gebruik kan worden gegarandeerd. Het is geschikt voor middelgrote hondenrassen en kan zelfs dienen als een gezellige slaapplaats voor twee katten. Niet alleen is de WRPC Donut Hondenmand functioneel, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het luxueuze design en de elegante kleuren zorgen ervoor dat dit hondenkussen naadloos past bij de rest van je woninginrichting. Geef jouw huisdier de comfort en stijl die het verdient met de WRPC Donut Hondenmand!

Veelgestelde vragen over de WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm

De WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 50 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit Dons.

De WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm is te koop in het Grijs.

De WRPC Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 50cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens