1. slaapplek
  2. Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm

Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 104 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm

Het Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn is een must-have accessoire voor jouw trouwe viervoeter. Met een afmeting van 104 x 68 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw hond om heerlijk te ontspannen. Dit kussen is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Het is voorzien van een zachte bovenlaag waardoor jouw hond zich direct thuis zal voelen. Daarnaast heeft het kussen een antislip bodem, zodat het stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs als jouw hond erop springt en speelt. Het Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is machinewasbaar, waardoor je het eenvoudig kunt schoonmaken en fris kunt houden. Let wel op dat het kussen niet geschikt is voor de droger, dus laat het natuurlijk drogen voor het beste resultaat. Geef jouw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met het Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn. Of het nu voor gebruik in huis, in de auto of op reis is, dit kussen biedt de perfecte plek voor jouw hond om te rusten en te ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm

De Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm is maat XL, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 104 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm is te koop in het Grijs.

De Jack and Vanilla Bench Kussen Brooklyn - 104 x 68 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens