1. slaapplek
  2. Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm

Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm, een slaapplek voor met een lengte van 68 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm

Kleur

grijs

Materiaal

Kunststof

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm

De Hondenmand Comfort Graphite is een stijlvolle en duurzame keuze voor jouw trouwe viervoeter. Deze hondenmand is gemaakt van een stevig aluminiumframe met een prachtige vlechtdraad in de kleur Graphite. Het gebruik van kunststof vlechtdraad in combinatie met het lichte en roestbestendige aluminiumframe zorgt ervoor dat deze hondenmand een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vereist. Deze comfortabele hondenmand biedt jouw hond de perfecte plek om te ontspannen, zowel binnen als buiten. Dankzij het sterke aluminiumframe kan de hondenmand zonder problemen buiten worden gebruikt, waardoor jouw trouwe metgezel kan genieten van de frisse lucht terwijl hij heerlijk ligt te rusten. Met een afmeting van 95x68x30 cm biedt de Hondenmand Comfort voldoende ruimte voor honden van verschillende maten en rassen. Geef jouw hond het comfort en de stijl die hij verdient met de Hondenmand Comfort Graphite. Dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp zal deze hondenmand een aanwinst zijn voor elk interieur. Laat jouw trouwe viervoeter genieten van ultiem comfort en geef hem een eigen plekje om te ontspannen met deze prachtige hondenmand.

Veelgestelde vragen over de Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm

De Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm is maat M, geschikt voor en meet 68 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm is gemaakt van Kunststof. De vulling bestaat uit .

De Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm is te koop in het grijs.

De Hondenmand Comfort Graphite 95x68x30 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens