1. slaapplek
  2. VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te

VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te

Kleur

White

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te

Met de VITAZOO Hondendeken ben je verzekerd van goede kwaliteit en comfort voor jouw harige vriend. Deze thermische deken is speciaal ontworpen met hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid te garanderen. Of je nu een kleine of grote hond hebt, deze deken is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw huisdier. Niet alleen honden, maar ook katten kunnen genieten van het comfort van deze deken. De geïsoleerde en licht gevoerde eigenschappen zorgen voor een warme en knusse plek voor jouw huisdieren om te rusten en te ontspannen. De antislipnoppen aan de onderkant zorgen ervoor dat de deken stevig op zijn plaats blijft, zelfs als jouw ondeugende huisdier erop speelt. Naast het bieden van comfort, beschermt de VITAZOO Hondendeken ook de ondergrond tegen vocht. Of het nu gaat om een modderige pootafdruk of een kleine ongelukje, deze deken staat klaar om jouw vloeren en meubels te beschermen. Met deze deken hoef je je geen zorgen te maken over rommelige situaties, want hij is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs in de wasmachine worden gewassen. Kortom, de VITAZOO Hondendeken is een onmisbaar item voor alle huisdiereigenaren. Met zijn goede kwaliteit, geïsoleerde en licht gevoerde eigenschappen en bescherming tegen vocht, biedt deze deken het beste comfort voor jouw trouwe viervoeter. Kies uit de verschill.

Veelgestelde vragen over de VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te

De VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te is te koop in het White.

De VITAZOO Hondendeken in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, ook voor katten, ideaal om mee te heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens