Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm, een slaapplek voor met een lengte van 113 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm

Kleur

Blauw

Materiaal

Nylon

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm

Het Kowloon Cool Kussen Bubble Large van 113 x 85 cm is de perfecte metgezel voor jouw trouwe viervoeter tijdens warme dagen. Dit bijzondere kussen is gevuld met verkoelende gel, wat zorgt voor ultiem comfort en verfrissing. Zodra jouw hond op het kussen gaat liggen, wordt de gel geactiveerd door de druk van het lichaamsgewicht en begint het direct te koelen. De nylon hoes van het kussen is niet alleen duurzaam en stevig, maar ook eenvoudig te reinigen. Ideaal voor honden met een natte vacht, aangezien deze gemakkelijk schoon te maken is. Het is echter belangrijk om het koelkussen altijd goed te drogen voordat je het opbergt, zodat het klaar is voor de volgende verkoelende sessie. Met het Kowloon Cool Kussen Bubble Large hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting tijdens warme dagen. Geef jouw hond het ultieme comfort en verfrissing die hij verdient met dit verkoelende kussen.

Veelgestelde vragen over de Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm

De Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm is maat L, geschikt voor en meet 113 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm is te koop in het Blauw.

De Kowloon Cool Kussen Bubble Large 113 x 85 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens