1. slaapplek
  2. Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)

Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm), een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)

Kleur

Antraciet

Materiaal

Kunststof

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Omschrijving van de Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)

Dit hondenbed is speciaal ontworpen om uw harige vriend een comfortabele en knusse slaapplek te bieden. Gemaakt van hoogwaardig antraciet plastic, is dit bed niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Met zijn afmetingen van 60 x 25 x 79 cm is dit bed geschikt voor middelgrote hondenrassen. Het hondenbed heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor optimale ondersteuning van de gewrichten en spieren van uw hond. De verhoogde randen bieden een gevoel van veiligheid en bescherming, terwijl het zachte kussen zorgt voor een heerlijk zachte ligplaats. Uw trouwe viervoeter zal dol zijn op dit comfortabele bed waarin hij zich kan ontspannen en wegdromen. Daarnaast is het Hondenbed Antraciet Plastic eenvoudig te monteren en te verplaatsen, zodat u het kunt aanpassen aan de behoeften van uw huisdier. Of het nu in de woonkamer, de slaapkamer of zelfs buiten op het terras is, dit veelzijdige hondenbed past perfect in elke omgeving. Verwen uw hond met het beste en gun hem een goede nachtrust en ultiem comfort met dit Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)!

Veelgestelde vragen over de Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm)

De Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm) is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm) is gemaakt van Kunststof. De vulling bestaat uit .

De Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm) is te koop in het Antraciet.

De Hondenbed Antraciet Plastic (60 x 25 x 79 cm) heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens