1. slaapplek
  2. PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213

PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213

Dit PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213 is een must-have voor alle hondenliefhebbers die hun harige vrienden willen verwennen met het ultieme comfort. Dit bed biedt je honden een luxueuze plek om te rusten en te ontspannen, en is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Het bed is gemaakt van hoogwaardig metaal en gaas, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie. Je hoeft je geen zorgen te maken over de stabiliteit, want dit bed is ontworpen om lang mee te gaan. Het verhoogde ontwerp zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je harige vriend koel en comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen. Of je nu in de tuin bent, thuis of onderweg, dit hondenbed is de ideale slaapplaats voor je hond. Het biedt een veilige en gezellige omgeving waar je hond zich kan terugtrekken en heerlijk kan ontspannen. Bovendien is de Textline-stofbekleding niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Geef je trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met dit PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213. Het is een investering die niet alleen de slaap van je hond verbetert, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan je interieur. Je zult versteld staan van de glimlach op het gezicht van je hond zodra hij dit bed ont.

Veelgestelde vragen over de PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213

De PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213 is te koop in het .

De PawHut Bed voor huisdieren bekleed met Textline-stof D04-213 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens