1. slaapplek
  2. Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium

Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium

Laat je trouwe viervoeter genieten van ultieme luxe met de ongelooflijk zachte hondenmand Scruffs Wilton. Deze mand is speciaal ontworpen om je hond het hoogste niveau van comfort te bieden. Met een vulling van zacht polyester en een stevig centraal kussen voor extra ondersteuning, zal je harige vriend zich meteen thuis voelen in deze mand. Om ervoor te zorgen dat de mand niet verschuift, is de onderkant voorzien van een handige anti-slip laag. Zo kan je hond zich veilig en comfortabel nestelen zonder dat de mand steeds heen en weer schuift. De Wilton Luxe mand is verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende maten, namelijk S, M, L en XL. Zo kun je de perfecte maat kiezen voor jouw hond, of hij nu klein of groot is. Gun je trouwe metgezel de luxe die hij verdient met de Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand. Deze mand biedt niet alleen optimaal comfort, maar zorgt er ook voor dat je hond altijd een warm en knus plekje heeft om te ontspannen. Kies voor kwaliteit en geef je hond een mand waar hij dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium

De Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium is maat M, geschikt voor en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium is te koop in het Grijs.

De Scruffs Wilton Luxe Zachte en Warme Hondenmand met anti-slip onderzijde - Maat S/M/L/XL Kleur: Maat: Medium heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens