1. slaapplek
  2. Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm

Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 0 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm

Kleur

Crème | Oranje

Materiaal

Pluche

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm

Het Puppy Kleed Deluxe van Rosewood is de perfecte keuze voor pups die op zoek zijn naar een comfortabele en knusse slaapplek. Dit kleed is gemaakt van ultra zachte pluche stof zonder vulling, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt tegen de gevoelige huid van de pup. Met een afmeting van 70 x 50 cm biedt dit kleed voldoende ruimte voor de pup om uit te strekken en te ontspannen. Wat dit kleed extra speciaal maakt, is de unieke dubbele kleur. De bovenkant is gemaakt van crème kleurig zacht pluche, terwijl de onderkant een opvallende oranje kleur heeft. Deze combinatie van kleuren zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook visuele stimulatie voor de pup. Het kleed is ook ideaal om de nestgeur op te nemen voordat de pup naar zijn nieuwe thuis gaat. Zo kan de pup zich comfortabel en veilig voelen, omringd door een vertrouwde geur. Met het Puppy Kleed Deluxe van Rosewood kan elke pup genieten van een heerlijke slaapervaring. Het is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de hondenbenodigdheden. Geef je pup het comfort dat hij verdient met dit ultra zachte en kleurrijke kleed.

Veelgestelde vragen over de Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm

De Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm is maat One size, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 0 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm is te koop in het Crème | Oranje.

De Puppy Kleed Deluxe 70 x 50 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens