1. slaapplek
  2. Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm

Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm, een slaapplek voor met een lengte van 50 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm

Kleur

bruin

Materiaal

Nylon

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm

Dit Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Met zijn zachte en comfortabele ontwerp zorgt dit hondenkussen ervoor dat jouw hond altijd kan genieten van een goede nachtrust of ontspanning gedurende de dag. Met een afmeting van S-50*40*13cm is dit kussen geschikt voor zowel kleine als grote honden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk ras. Dit hondenkussen is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het kan gemakkelijk worden gewassen, waardoor het schoon en fris blijft, zelfs na veelvuldig gebruik. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat het kussen zijn vorm behoudt en bestand is tegen slijtage, zodat jouw hond er lang van kan genieten. Let op: vanwege de verschillende weergave- en lichteffecten kan de werkelijke kleur van het artikel enigszins afwijken van de kleur op de foto. Dit voegt echter een uniek tintje toe aan het kussen, waardoor het een echt one-of-a-kind item is voor jouw trouwe viervoeter. Geef jouw hond het comfort dat hij verdient met dit zachte en wasbare hondenkussen.

Veelgestelde vragen over de Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm is maat S, geschikt voor en meet 50 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm is te koop in het bruin.

De Hondenkussens Wasbare hondenmand voor kleine en grote honden Zachte hondenmand, S-50*40*13cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens