1. slaapplek
  2. Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm

Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm

Kleur

Donkergrijs

Materiaal

Nylon | Pluche

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Donut

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm

De Snoozle Donut Hondenmand is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Deze hondenmand is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal dat zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning tijdens het rusten. Je hond zal zich direct thuis voelen in deze zachte en luxe hondenmand. Met zijn donutvormige ontwerp biedt de Snoozle hondenmand een veilige en knusse plek voor je hond om te ontspannen. De extra pluche vulling zorgt ervoor dat je hond zich heerlijk kan nestelen en genieten van een welverdiende rust. Het wasbare materiaal maakt het ook gemakkelijk om de hondenmand schoon en fris te houden. Deze fluffy hondenmand is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren, waaronder grijs, lichtgrijs, wit, roze, dark coffee, wolf grey, sandy beach en creme bruin. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende prints, tijgerprint en panterprint, waardoor je de hondenmand kunt aanpassen aan de persoonlijkheid van je hond. Met 5 verschillende maten, van S tot XXL, is er zeker een formaat dat perfect past bij jouw trouwe viervoeter. Geef je hond het ultieme comfort en luxe met de Snoozle Donut Hondenmand. Jouw harige vriend zal niet meer weg te slaan zijn uit deze zachte en knusse hondenmand. Bestel nu en geef je hond het cadeau waar hij van droomt!

Veelgestelde vragen over de Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm

De Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm is gemaakt van Nylon | Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm is te koop in het Donkergrijs.

De Snoozle Donut Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Wasbaar Fluffy Hondenmanden 60cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens