1. slaapplek
  2. Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot

Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Polyester | Nylon

Maat

XXL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Fiber

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas | Afnemen met een natte doek

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot

De Happysnoots Hondendeken is de perfecte oplossing om je bank te beschermen tegen dierenharen en vuil, terwijl je huisdieren genieten van een knusse en comfortabele plek om te slapen. Met een afmeting van 120 cm past deze extra grote hondendeken perfect op de meeste banken. Het unieke kenmerk van de Happysnoots Hondendeken is de waterafstotende bodem, die ervoor zorgt dat morsen en ongelukjes geen kans krijgen om je bank te beschadigen. Geen stress meer over die onverwachte vlekken op je mooie bank! Maar dat is niet alles. Deze hondendeken is ontworpen met het comfort van je huisdier in gedachten. Het kussen aan de achterkant en zijkanten biedt ultiem comfort en ondersteuning voor de nek van je trouwe viervoeter. Je huisdieren zullen dol zijn op deze knusse en warme plek om te rusten en te ontspannen. Kies voor de Happysnoots Hondendeken en geef je huisdieren de perfecte combinatie van bescherming en comfort. Laat ze genieten van hun eigen speciale plek op de bank, terwijl jij geniet van een schone en stijlvolle woonkamer.

Veelgestelde vragen over de Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot

De Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot is maat XXL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot is gemaakt van Pluche | Polyester | Nylon. De vulling bestaat uit Fiber.

De Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot is te koop in het Grijs.

De Happysnoots Hondendeken voor Bank 120cm Bankbescherming hond Hondenkleed Bank Extra groot heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas | Afnemen met een natte doek. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens