1. slaapplek
  2. Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm

Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm, een slaapplek voor met een lengte van 50 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

40°C

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm

Dit Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook is een luxe en comfortabel hondenkussen dat perfect is voor uw trouwe viervoeter. Het kussen heeft een ovale vorm en is voorzien van een afritsbare buitenhoes. De buitenhoes kan eenvoudig worden schoongemaakt met een natte doek, waardoor het kussen altijd fris en schoon blijft. Daarnaast kan de binnenkussen worden gewassen tot maximaal 40 graden Celsius, waardoor u het kussen gemakkelijk kunt onderhouden. Het kussen is gevuld met zachte polyestervezels die isolerend, vuil- en waterafstotend zijn. Deze vezels zorgen ervoor dat het kussen de vorm van uw hond of kat aanneemt, waardoor ze hun natuurlijke lighouding kunnen aannemen. Dit zorgt voor optimaal comfort en welzijn voor uw huisdier. Bovendien heeft deze vulling de eigenschap dat het niet gaat klonteren, niet knispert en niet wegzakt naar een kant. Het kussen behoudt dus zijn vorm en volume, zelfs na regelmatig opkloppen. Het Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook is ook nog eens een slag groter dan de mand waar het in hoort, waardoor uw hond extra zacht en comfortabel kan liggen. Dit kussen is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur dankzij de leatherlook buitenhoes. Verwen uw huisdier met dit luxe hondenkussen en geef ze de ultieme rustplek waar ze van kunnen genieten.

Veelgestelde vragen over de Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm

De Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm is maat , geschikt voor en meet 50 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm is gemaakt van Kunstleer. De vulling bestaat uit Polyester.

De Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm is te koop in het Zwart.

De Comfort Kussen Hondenkussen Ovale leatherlook 77 x 50 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: 40°C. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens