1. slaapplek
  2. Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm

Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm

Kleur

Blauw

Materiaal

Pluche | Stof

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm

Deze hondenmand is niet zomaar een mand, het is een echt liefdevol ligbed voor jouw geliefde huisdier. Met zijn jeansblauwe kleur straalt deze mand stoerheid en stijl uit, terwijl de rode geruite stof aan de binnenkant een warm en huiselijk gevoel geeft. Of het nu een hond of een kat is, ieder huisdier zal zich hier heerlijk in kunnen nestelen en genieten van een welverdiende rust. Deze unisex hondenmand heeft een afmeting van 60x50 cm, wat perfect is voor kleine tot middelgrote huisdieren. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te kunnen liggen en te ontspannen. De stevige constructie zorgt ervoor dat het ligbed langdurig meegaat en bestand is tegen het dagelijkse gebruik van jouw viervoeter. Deze hondenmand is niet alleen een plek waar jouw huisdier kan slapen, het is ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. De combinatie van de jeansblauwe kleur en de rode geruite stof geeft een speelse en trendy uitstraling. Het is de perfecte aanvulling op elke kamer, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin is. Geef jouw trouwe metgezel het comfort en de liefde die hij verdient met deze Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm. Jouw huisdier zal dankbaar zijn voor deze heerlijke slaapplek en jij kunt genieten van een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Veelgestelde vragen over de Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm

De Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm is maat , geschikt voor en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm is gemaakt van Pluche | Stof. De vulling bestaat uit Polyester.

De Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm is te koop in het Blauw.

De Lief! Hondenmand Divan Unisex 60x50 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens