1. slaapplek
  2. Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm

Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm, een slaapplek voor met een lengte van 63 cm en breedte van Tot 40 cm, 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm

Kleur

grijs

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm

Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm. Met het Navaris kattenkussen kunnen katten genieten van een comfortabele rustplek, waar ze ook zijn. Dit kussen is ideaal voor thuisgebruik, maar ook uiterst handig voor onderweg. Of je nu een bench, reismand of ander dierenverblijf gebruikt, dit ligkussen biedt de perfecte plek voor je kat om te ontspannen. Het lichte gewicht van het kattenkussen maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen. Of je nu op reis bent, in de auto zit, gaat kamperen, in een hotel verblijft of bij vrienden en familie thuis bent, dit kussen kan overal mee naartoe worden genomen. Het is gemaakt van hoogwaardig 100% polyester en is speciaal ontworpen voor katten. Bovendien is het kussen gemakkelijk schoon te maken. Indien nodig kan het met de hand worden gewassen. Creëer een gezellige en comfortabele plek voor je kat met dit praktische en veelzijdige kattenkussen van Navaris.

Veelgestelde vragen over de Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm is maat , geschikt voor en meet 63 cm lengte en Tot 40 cm, 40 tot 50 cm breedte.

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm is te koop in het grijs.

De Navaris kattenkussen -Kleed voor katten Kattenligkussen Voor op reis, in de auto of in de bench 63 x 40 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens