1. slaapplek
  2. Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm

Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm, een slaapplek voor met een lengte van 40 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm

Kleur

Blauw

Materiaal

Synthetisch

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Omschrijving van de Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm

Verwen uw geliefde huisdieren op warme zomerdagen met deze verkoelende gelmat/koelmat. De mat is speciaal ontworpen om uw kleine honden en katten een heerlijke verfrissing te bieden. Met een afmeting van ongeveer 30 x 40 cm is deze mat perfect voor kleine honden/puppy's en katten. Deze koelmat is gevuld met een speciale gel die zorgt voor een aangename verkoeling. Uw huisdieren kunnen comfortabel op de mat liggen en genieten van een aangename temperatuur. Het is de ideale oplossing om oververhitting en ongemak tijdens de warme zomerdagen te voorkomen. Deze verkoelingsmat is een must-have voor alle huisdierbezitters. Het biedt niet alleen comfort, maar ook verkoeling. Geef uw huisdieren een verfrissende ervaring en houd ze gezond en gelukkig, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar. Bestel nu deze koelmat en geniet samen met uw huisdieren van de zomerse dagen.

Veelgestelde vragen over de Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm is maat , geschikt voor en meet 40 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm is gemaakt van Synthetisch. De vulling bestaat uit .

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm is te koop in het Blauw.

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat S Cooling mat voor kleine honden en/of katten 30 x 40 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens