1. slaapplek
  2. Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM

Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM, een slaapplek voor met een lengte van 0 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Maat

One size

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM

Het Trixie Hondenkussen Nando Ovaal Lichtgrijs van 70 x 45 cm is perfect voor jouw trouwe viervoeter. Dit comfortabele kussen biedt de ideale plek voor je hond om heerlijk uit te rusten. Het kussen heeft een afgeronde vorm en een zachte polyestervlies vulling, waardoor je hond zich helemaal kan ontspannen. Het Nando hondenkussen heeft een bekleding van zacht fleece, wat zorgt voor extra comfort. De bekleding is eenvoudig afneembaar en kan gewassen worden op 40 graden. Zo blijft het kussen altijd schoon en fris. De vulling kan met de hand gewassen worden. Het kussen is versierd met een leuke print van pootafdrukjes, wat het een speels en vrolijk uiterlijk geeft. Gun je hond het beste en geef hem een heerlijke slaapplek met het Trixie Hondenkussen Nando Ovaal Lichtgrijs. Je trouwe viervoeter zal je dankbaar zijn voor dit comfortabele en stijlvolle kussen.

Veelgestelde vragen over de Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM

De Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM is maat One size, geschikt voor en meet 0 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM is gemaakt van Kunststof. De vulling bestaat uit .

De Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM is te koop in het Grijs.

De Trixie hondenkussen nando ovaal lichtgrijs 70X45 CM heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens