1. slaapplek
  2. Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm

Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm, een slaapplek voor met een lengte van 110 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm

Het Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen is een luxueus en comfortabel bed voor uw trouwe viervoeter. Dit hondenbed is ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Het bed is gemaakt van hoogwaardig eierschaalvormig schuim, dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht van uw huisdier. Hierdoor wordt de druk op gewrichten en benige gebieden verminderd, waardoor het ideaal is voor oudere honden en huisdieren die gevoelig zijn voor artritis. Met een royale afmeting van 110 x 80 x 8 cm biedt dit orthopedische hondenkussen voldoende ruimte voor uw hond om comfortabel te liggen en te rusten. Bovendien is het hondenbed wasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. U kunt het eenvoudig in de wasmachine wassen en het blijft zijn vorm en kwaliteit behouden. Geef uw huisdier de ultieme slaapervaring met het Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen. Met zijn orthopedische eigenschappen en wasbaar ontwerp is dit hondenbed de perfecte keuze voor elk huisdier dat een goede nachtrust en optimale ondersteuning verdient. Investeer in het comfort en welzijn van uw hond en geniet van de vreugde die het zal brengen.

Veelgestelde vragen over de Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm

De Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm is maat XL, geschikt voor en meet 110 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm is te koop in het Grijs.

De Nobleza B5B Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat XL: 110 x 80 x 8 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens