1. slaapplek
  2. Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm

Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm

Koop er 3 en ontvang er 4! Het Savic Hondenkussen Bumper bed is een must-have voor jouw harige vriend. Dit comfortabele en wasbare hondenkussen is speciaal ontworpen om jouw trouwe viervoeter het ultieme comfort te bieden, zowel thuis als onderweg. Met een afmeting van ongeveer 45x61 cm is dit kussen perfect voor kleine tot middelgrote hondenrassen. Wat dit hondenkussen echt bijzonder maakt, is de extra verstevigde bodem. Dit zorgt voor een langere levensduur en voorkomt dat het kussen snel verslijt. Het kussen heeft een dikte van ongeveer 5 cm, waardoor jouw hond comfortabel kan liggen en genieten van een goede nachtrust of ontspanning na een lange wandeling. Dit hondenkussen is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte maat kunt vinden voor jouw trouwe metgezel. Of je nu een kleine S-maat nodig hebt van 61x45 cm of een ruime XXL-maat van 118x80 cm, bij ons vind je altijd wat je zoekt. En het beste van alles is dat je bij de aankoop van 3 kussens er 4 ontvangt, dus je hebt altijd een reservekussen bij de hand. Verwen jouw hond met het Savic Hondenkussen Bumper bed en geef hem het comfort dat hij verdient!

Veelgestelde vragen over de Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm is te koop in het .

De Savic Hondenkussen Bumper bed - ca 45x61cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens