1. slaapplek
  2. Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium

Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Deze mand is verkrijgbaar in maat S tot XL en heeft een prachtige grijze kleur. De Scruffs Chester is niet zomaar een hondenmand. Het is een luxueuze slaapplaats waar jouw hond dol op zal zijn. Het super zachte materiaal zorgt voor ultiem comfort en de box vorm biedt optimale ondersteuning. Je hond zal heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Wat deze hondenmand echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid ervan. Hij is gemaakt uit één stuk, wat ervoor zorgt dat de mand extra stevig is en lang meegaat. Zelfs na vele wasbeurten blijft de kwaliteit behouden. Daarnaast is de mand voorzien van anti-slip materiaal aan de onderkant, zodat hij op zijn plaats blijft, zelfs als je hond er enthousiast in springt. Geef jouw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed. Hij zal je dankbaar zijn voor deze geweldige slaapplek!

Veelgestelde vragen over de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 50 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium is te koop in het Grijs.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Medium heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens