1. slaapplek
  2. Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S

Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S, een slaapplek voor met een lengte van 68 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S

Kleur

Multi

Materiaal

Nylon

Maat

S

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S

De Maelson Lounge Mat is een waterafstotend en dik hondenmatras dat perfect past in de Maelson Soft Kennel zwart/antraciet en de Maelson Soft Kennel beige/zwart. Dit slijtvaste matras is ontworpen om comfortabel te zijn voor uw harige vriend, of het nu in de bench is of gewoon als een losstaand matras. Met zijn wasbare buitenhoes is de Maelson Lounge Mat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of vuil, want de waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat het matras beschermd blijft. Daarnaast is de buitenhoes duurzaam en slijtvast, zodat uw hond er jarenlang van kan genieten. Het matras heeft een afmeting van 72 S, waardoor het ideaal is voor kleine tot middelgrote hondenrassen. Het biedt voldoende ruimte voor uw viervoeter om comfortabel te liggen en te rusten. Of het nu in de bench is of buiten de bench, dit hondenmatras zal zeker een favoriete plek worden voor uw trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen over de Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S

De Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S is maat S, geschikt voor en meet 68 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit Polyester.

De Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S is te koop in het Multi.

De Maelson Lounge Mat Waterafstotend en dik hondenmatras voor in bench Slijtvast met wasbare buitenhoes - 72 S heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens