1. slaapplek
  2. Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm

Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm, een slaapplek voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 60 tot 110 cm, 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm

Kleur

Donkergrijs

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm

Dit hondenkussen is speciaal ontworpen om het ultieme comfort te bieden aan jouw harige vriend. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met korrels, zorgt dit donkergrijze hondenkussen voor een heerlijk zachte ondergrond waar jouw hond zich direct thuis voelt. Met een afmeting van 110 x 70 x 15 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw trouwe viervoeter om languit te kunnen liggen. De magnetische werking van dit kussen zorgt ervoor dat het zich vormt naar het lichaam van jouw hond, waardoor optimale ondersteuning wordt geboden aan gewrichten en spieren. Dit is vooral ideaal voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. Naast comfort en ondersteuning is dit Wooff Matras Korrelkussen ook zeer praktisch. Het donkergrijze design past moeiteloos bij elk interieur en is gemakkelijk schoon te maken. Met een afneembare hoes die in de wasmachine kan worden gewassen, blijft het kussen altijd fris en hygiënisch. Gun jouw trouwe viervoeter het ultieme comfort en verwen hem met het Wooff Matras Korrelkussen. Of het nu voor een dutje, een goede nachtrust of gewoon om te relaxen is, dit kussen biedt de perfecte plek voor jouw hond om te ontspannen en tot rust te komen.

Veelgestelde vragen over de Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm

De Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm is maat L, geschikt voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) en meet 70 cm lengte en 60 tot 110 cm, 110 cm en groter breedte.

De Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm is te koop in het Donkergrijs.

De Wooff Matras Korrelkussen Magnet Hondenkussen Donkergrijs 110 x 70 x 15 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens