1. slaapplek
  2. PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1

PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1

Geef je trouwe viervoeter de ultieme ontspanning met ons stijlvolle hondenbed! Dit bed is gemaakt met het comfort van je huisdier in gedachten. Het is voorzien van vier gepoedercoate metalen buizen, omhuld met ademende netstof materialen. Daarnaast heeft het bed een handige luifel, waardoor je huisdier ook in de zomer geniet van aangename schaduw. De luifel kan gemakkelijk worden neergezet, zodat je geliefde met volle teugen kan genieten van zijn dutjes. Dit hondenbed heeft een stabiele constructie, waardoor wiebelen en kantelen worden voorkomen. Hierdoor kan je huisdier zorgeloos slapen en genieten van zijn rust. Het verhoogde ontwerp van het bed zorgt ervoor dat vocht wordt voorkomen en biedt extra comfort. Het frame is gemaakt van stevig, maar lichtgewicht metaal en de bekleding is gemaakt van ademend polyester, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur. Daarnaast is het bed inklapbaar, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen en op te bergen. De luifel biedt ook nog UV-bescherming en kan eenvoudig worden geplaatst. Het hondenbed heeft slipvaste poten voor extra stabiliteit. Technische details: Het bed is gemaakt van metaal, Oxford, netstof en taft-stof. De afmetingen zijn 92 cm lang, 76 cm breed en 90 cm hoog, met een vloerhoogte van 18 cm. Het bed kan een belasting van 20 kg dragen en heeft.

Veelgestelde vragen over de PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1

De PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1 is te koop in het .

De PawHut Hondenbed met luifel verhoogd hondenbed hondenligbed ademend taft-stof D04-059-1 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens