1. slaapplek
  2. Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm

Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 65 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm

De Adori Hondencave Toto Hondenmand is een absolute must-have voor elke hondeneigenaar die het beste voor zijn trouwe viervoeter wil. Deze unieke hondenmand combineert het beste van twee werelden: het comfort van een mand en de geborgenheid van een slaapzak. De Toto hondenmand is ontworpen met de gedachte aan warmte en zachtheid. Je hond kan heerlijk neerploffen op de mand en genieten van een welverdiende rust. Maar wat deze mand echt speciaal maakt, is de flap aan de zijkant. Hier kan je hond onder kruipen en zich veilig en geborgen voelen. De binnenkant van de mand is bekleed met zacht lichtgrijs pluche, waardoor je hond zich helemaal kan ontspannen. De buitenkant is gemaakt van een prachtige donkergrijze stof die perfect past bij elk interieur. De Adori Hondencave Toto Hondenmand is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. De mand is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het formaat van 65 x 15 cm perfect voor kleine tot middelgrote hondenrassen. Jouw trouwe vriend verdient het beste, en met deze onweerstaanbare hondenmand geef je hem precies dat. Trakteer je hond op het ultieme comfort en verwen hem met de Adori Hondencave Toto Hondenmand.

Veelgestelde vragen over de Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm

De Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 65 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm is te koop in het Grijs.

De Adori Hondencave Toto Hondenmand 65 x 15 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens