1. slaapplek
  2. Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm

Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 55 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm

Kleur

Zwarte Mand | Grijs Kussen

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm

Deze prachtige Ferplast honden- en kattenmand met een afmeting van 73 x 55 cm is een absolute must-have voor jouw trouwe viervoeter. Met zijn zachte en comfortabele ontwerp is deze mand perfect voor een ontspannende slaap, rustige dutjes of gewoon even terugtrekken voor wat privacy. Je harige vriend zal zich onmiddellijk thuis voelen in deze gezellige mand. Het bijgeleverde kussen is niet alleen zacht en pluizig, maar kan ook eenvoudig worden losgemaakt van de mand. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een ​​ongelukje of gewoon een regelmatige wasbeurt, je kunt het kussen gemakkelijk verwijderen en in de wasmachine stoppen. Zo blijft de mand altijd fris en schoon, klaar om jouw huisdier elke dag opnieuw te verwelkomen. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen biedt deze Ferplast honden- en kattenmand niet alleen comfort, maar ook langdurige kwaliteit. Jouw trouwe metgezel verdient immers alleen het beste. Dus geef jouw harige vriend het cadeau van ultiem comfort met deze fantastische mand.

Veelgestelde vragen over de Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm

De Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 55 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm is te koop in het Zwarte Mand | Grijs Kussen.

De Ferplast Hond- En Kattenmand Met Kussen 73 X 55 Cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens