1. slaapplek
  2. Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm

Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm

Met het Bena Reisbed van Nobby is jouw trouwe viervoeter altijd verzekerd van een comfortabel toevluchtsoord, waar je ook naartoe gaat. Dit handige reisbed is speciaal ontworpen om mee te nemen op avontuurlijke reizen. De onderkant van het bed is voorzien van een anti-slip laag, zodat het stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het rijden in de auto. Het bed kan eenvoudig worden bevestigd met behulp van de handige bevestigingsriem, zodat je huisdier veilig en comfortabel kan reizen. Het Bena Reisbed is gemaakt van hoogwaardige microvezel die water- en vuilafstotend is. Dit zorgt ervoor dat het bed gemakkelijk schoon te houden is, zelfs tijdens avontuurlijke reizen. Het bed heeft een stijlvolle grijze kleur die in elk interieur past. Daarnaast is het bed ook praktisch in gebruik, omdat het met de hand gewassen kan worden op een temperatuur tot 30 graden Celsius. Zo blijft het bed altijd fris en hygiënisch, zelfs na intensief gebruik. Met het Bena Reisbed van Nobby geef je jouw huisdier het comfort en de veiligheid die het verdient tijdens het reizen. Of je nu op vakantie gaat of gewoon een dagje uit, dit reisbed is de ideale metgezel voor jouw viervoeter. Laat je huisdier genieten van een ontspannen en comfortabele reiservaring met dit praktische en stijlvolle reisbed.

Veelgestelde vragen over de Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm

De Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm is te koop in het Grijs.

De Nobby Bena Reisbed - 60 x 50 x 43 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens