1. slaapplek
  2. Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress

Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress, een slaapplek voor Kleine kattenrassen met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress

Kleur

Antraciet

Materiaal

Pluche

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Donut

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress

De Donut Kattenmand M is de perfecte keuze voor jouw geliefde kat! Deze mand is speciaal ontworpen om comfort en ontspanning te bieden aan katten tot 9 kg. Met zijn royale afmetingen van 60 cm biedt deze mand voldoende ruimte voor jouw harige vriend om zich uit te strekken en heerlijk te slapen. Deze kattenmand is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De tijdloze kleur antraciet past perfect in elk interieur. Het zachte en pluizige materiaal zorgt ervoor dat jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Het is de ideale plek voor jouw kat om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Daarnaast heeft deze kattenmand ook anti-stress eigenschappen. Het ontwerp bootst de vorm van een donut na, waardoor jouw kat zich veilig en beschermd voelt. De verhoogde randen bieden extra comfort en ondersteuning voor het hoofd en de nek van jouw kat. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal is deze mand duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Geef jouw kat het comfort en de ontspanning die hij verdient met de Donut Kattenmand M. Een prachtige toevoeging aan jouw huis en een favoriete plek voor jouw geliefde kat.

Veelgestelde vragen over de Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress

De Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress is maat M, geschikt voor Kleine kattenrassen en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit .

De Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress is te koop in het Antraciet.

De Donut Kattenmand M Fluffy Kattenmandjes Poes Ronde Grote Poezenmand Voor Kat Superzacht Kattenbed 60 cm Anti-Stress heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens