1. slaapplek
  2. Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes

Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 85 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes

Kleur

Roze

Materiaal

Pluche | Polyester | Stof | Wol

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Wol

Vorm

Vierkant

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes

Dit Quzi Hondenkussen voor Bank is de perfecte toevoeging aan jouw huis voor zowel jouw trouwe viervoeter als voor jouzelf. Met een afmeting van 85x85cm biedt dit hondendeken voldoende ruimte voor je hond om heerlijk te ontspannen en te rusten. De zachte en pluizige stof zorgt voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor je hond comfortabel kan genieten van zijn welverdiende slaap of powernap. Maar dit hondendeken heeft niet alleen voordelen voor je hond. Het beschermt ook je bank tegen slijtage en hondenharen, waardoor je meubels langer fris en schoon blijven. De afneembare hoes maakt het gemakkelijk om het deken schoon te houden en te wassen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of geurtjes op je bank. Dus geef je hond en jezelf het beste cadeau met dit Quzi Hondenkussen voor Bank. Geniet samen van comfort, hygiëne en stijl in je huis. Bestel nu en maak van jouw bank een knusse en gezellige plek voor jou en je trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen over de Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes

De Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 85 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes is gemaakt van Pluche | Polyester | Stof | Wol. De vulling bestaat uit Wol.

De Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes is te koop in het Roze.

De Quzi Hondenkussen voor Bank Fluffy Hondendeken Bankbescherming Hond 85x85cm Afneembare Hoes heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens