1. slaapplek
  2. Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small

Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 40 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small

De Scruffs Chester is de perfecte hondenmand voor jouw harige vriend. Deze mand is niet alleen super zacht en comfortabel, maar ook anti-slip en wasbaar. Het grijze design geeft een stijlvolle touch aan elke kamer. Deze hondenmand is gemaakt uit één stuk, wat zorgt voor optimale ondersteuning en een verhoogde duurzaamheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de mand snel versleten raakt, zelfs niet na meerdere wasbeurten. De Scruffs Chester is verkrijgbaar in maat S tot XL, dus er is altijd een perfecte maat voor jouw hond. Of je nu een kleine viervoeter hebt of een grote, deze mand biedt het ultieme comfort en een plekje waar je hond heerlijk kan relaxen. Haal vandaag nog de Scruffs Chester in huis en geef jouw trouwe metgezel de luxe en comfort die hij verdient. Geen gedoe meer met glijdende manden of lastige schoonmaakbeurten. Met de Scruffs Chester heb je een zachte, stevige en wasbare hondenmand waar je hond dol op zal zijn.

Veelgestelde vragen over de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 40 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small is te koop in het Grijs.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Small heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens