1. slaapplek
  2. Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm

Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm

De Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent is een uniek en stijlvol product dat speciaal is ontworpen voor het comfort van je huisdieren. Gemaakt van duurzaam 190T metaal en 600D polyester, biedt deze tent een veilige en beschutte ruimte waar je huisdieren kunnen ontspannen en genieten van wat welverdiende rust. Met afmetingen van 60x45 cm is deze tent perfect voor kleine tot middelgrote huisdieren. Het biedt voldoende ruimte voor je harige vrienden om zich terug te trekken en te ontspannen, zonder zich zorgen te hoeven maken over beperkte bewegingsvrijheid. De tent is eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor het ideaal is voor gebruik zowel binnen als buiten. Naast het bieden van comfort en beschutting, voegt de Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent ook een vleugje stijl toe aan je interieur. Met zijn eigentijdse ontwerp en neutrale kleuren past deze tent perfect bij elke inrichting. Je huisdieren zullen dol zijn op deze gezellige en comfortabele bedtent, die hun eigen plekje wordt om te ontspannen en te genieten. Geef je huisdieren het beste met de Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent. Het is het ideale accessoire voor je geliefde viervoeter en zal zeker een favoriete plek worden waar ze graag tijd in doorbrengen. Voeg deze tent toe aan je huisdierbenodigdheden en zie hoe je huisdieren zich terugtrekken in hun eigen kleine toevluchtsoord, waar ze kunnen ontspannen en genieten.

Veelgestelde vragen over de Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm

De Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm is maat , geschikt voor en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm is te koop in het Zwart.

De Pets Collection Dierenbed/Huisdierentent 60x45 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens